Events

2nd Annual BIM Serbia Conference

Agenda

10:00 - 11:00 Lectures

Veljko Janjić
President of BIM Serbia, Bexel Consulting

Ken Endo
BIM IT-Manager, Kajima Cooperation, Japan (video link)

Leader
Leader of Construction Room at BuildingSMART International
11:30 - 13:00 Lectures

Szabolcs Kari
Senior BIM Consultant, Graphisoft, Hungary

Vukas Pajić
BIM Manager, Wolff & Müller, Germany

Aleksandar Stramcov
BIM Manager, VI Holding, Russia (TBC)
14:00 - 15:20 Lectures

Panel discussion of representatives of BIM organizations and universities from the region

Srbija, BiH, Mađarska, Hrvatska, Slovenija

Aleksandar Stojković, Integral Group i Slobodan Lazić, TeamCAD

15:50 - 16:50 Lectures

Mileta Pejović
Senior BIM Manager, Bexel Consulting
Report from buildingSMART International Standards Summit, Peking, 2019

Snežana Savić
Baldini Studio

Žolt Ivanovič
HiCADhiCAD se bavi BIM tehnologijom na ovim prostorima od 1995. godine. Generalni smo zastupnik ARCHICAD-a, koji je više od 30 godina svetski lider u BIM tehnologiji, kao i drugih BIM softverskih rešenja koja se koriste u svim granama i fazama građevinske industrije. Čime se bavimo Bavimo se: Implementacijom, uvođenjem BIM softverskih rešenja u radni proces Obukom korisnika Tehničkom podrškom korisnicima Izdavanjem literature na srpskom jeziku BIM menadžmentom BIM konsultantskim uslugama Izradom softverskih dodataka i bibliotečkih GDL elemenata za ARCHICAD Izradom posebnih BIM softverskih rešenja, baza podataka i procedura za specifične potrebe klijenta Spoljnom saradnjom na razradi BIM projekata Prodajom BIM softvera
https://hicad.biz/
office@hicad.biz
World of BIM je kompanija koja aktivno učestvuje u modernizaciji građevinske indstrije kroz potencijal koji BIM nudi na polju efektivnije raspodele vremena i finansijskih sredstava, veće transparentnosti, i sveukupnom poboljšanju kvaliteta projekta. Želimo da prikažemo tržištu sve prednosti koje BIM donosi Vašim projektima kroz razvoj, obradu i analizu inteligentnih modela. Imamo iskustva sa projektima kako na domaćim, tako i na inostranim tržišima. World of BIM je kompanija osnovana u Beogradu, marta 2019. godine.
https://www.worldofbim.com/
office@worldofbim.com
Arhi.pro je kompanija osnovana 2002. godine koja se bavi arhitektonskim projektovanjem, građevinskim i MEP dizajnom kao i izvođenjem građevinskih radova i dizajnom i produkcijom nameštaja. U današnje vreme, kada se arhitektura smatra vodećom profesijom dok su u pitanju integrisane inženjerske struke, i savremeni dizajn, Arhi.pro se smatra ostvarenom kompanijom koja već 18 godina uspešno radi na nacionalnim i internacionalnim projektima. Od trenutka osnivanja, Arhi.pro je otvorio svoje kancelarije i predstavništva u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Severnoj Makedoniji, a trenutno broji približno 200 zaposlenih. Arhi.pro je jedna od vodećih kompanija u regionu kada je u pitanju implementacija BIM standarda u proces projektovanja.
https://www.arhipro.com/
office@arhipro.com