Become a Member

Membership In The Association

There are three types of membership in the BIM Serbia Association:

Membership of legal entities

25 000 RSD

Within the company membership, the company is entitled to 5 representatives in the Association, or 5 members in the Assembly of the Association;
The member company has the right to use the logo of the Association in its presentations;
In lectures, conferences and other events organized by the Association, in addition to the sponsors’ roll-up, a roll-up with the logos of the member companies will be featured as well;
The logo and a brief description of the member companies will be featured on the website of the BIM Serbia Association in the section Members.
For all activities, events and conferences organized by the Association, special discounts are specified for member-companies.
Student membership

1 000 RSD

Become a member of our association during your studies.
Individual membership

2 000 RSD

Become our member and keep up-to-date with the development of BIM technologies and world trends.
*All members of the Association will be given discounts for events organized by the Association.

Members are invited to participate in the Working Groups of the BIM Serbia Association, in accordance with their ambitions and possibilities. They will have a prior insight into the working versions of the documents, guidelines, initiatives and standards that will be developed by the BIM Serbia Association.
hiCAD se bavi BIM tehnologijom na ovim prostorima od 1995. godine. Generalni smo zastupnik ARCHICAD-a, koji je više od 30 godina svetski lider u BIM tehnologiji, kao i drugih BIM softverskih rešenja koja se koriste u svim granama i fazama građevinske industrije. Čime se bavimo Bavimo se: Implementacijom, uvođenjem BIM softverskih rešenja u radni proces Obukom korisnika Tehničkom podrškom korisnicima Izdavanjem literature na srpskom jeziku BIM menadžmentom BIM konsultantskim uslugama Izradom softverskih dodataka i bibliotečkih GDL elemenata za ARCHICAD Izradom posebnih BIM softverskih rešenja, baza podataka i procedura za specifične potrebe klijenta Spoljnom saradnjom na razradi BIM projekata Prodajom BIM softvera
https://hicad.biz/
office@hicad.biz
World of BIM je kompanija koja aktivno učestvuje u modernizaciji građevinske indstrije kroz potencijal koji BIM nudi na polju efektivnije raspodele vremena i finansijskih sredstava, veće transparentnosti, i sveukupnom poboljšanju kvaliteta projekta. Želimo da prikažemo tržištu sve prednosti koje BIM donosi Vašim projektima kroz razvoj, obradu i analizu inteligentnih modela. Imamo iskustva sa projektima kako na domaćim, tako i na inostranim tržišima. World of BIM je kompanija osnovana u Beogradu, marta 2019. godine.
https://www.worldofbim.com/
office@worldofbim.com
Arhi.pro je kompanija osnovana 2002. godine koja se bavi arhitektonskim projektovanjem, građevinskim i MEP dizajnom kao i izvođenjem građevinskih radova i dizajnom i produkcijom nameštaja. U današnje vreme, kada se arhitektura smatra vodećom profesijom dok su u pitanju integrisane inženjerske struke, i savremeni dizajn, Arhi.pro se smatra ostvarenom kompanijom koja već 18 godina uspešno radi na nacionalnim i internacionalnim projektima. Od trenutka osnivanja, Arhi.pro je otvorio svoje kancelarije i predstavništva u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Severnoj Makedoniji, a trenutno broji približno 200 zaposlenih. Arhi.pro je jedna od vodećih kompanija u regionu kada je u pitanju implementacija BIM standarda u proces projektovanja.
https://www.arhipro.com/
office@arhipro.com